mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes20
mod_vvisit_counterVčeraj56
mod_vvisit_counterTa mesec5149
mod_vvisit_counterSkupaj1125505

Today: Sep 28, 2021

Vroče novice

kolesarjenje 2.jpg

Pohod za dan žena 2016

Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 

Tudi letos smo v ŠRD BREZA – sekcija za aktivnost žensk organizirali pohod, ki je posvečen dnevu žena.

V zgodnjem nedeljskem popoldnevu smo se v športnem parku Breza zbrale ljubiteljice narave, pohodništva in prijetnega druženja. Pot smo nadaljevale mimo okoliških vasi, ob reki Krki, mimo novega mostu in se polne energije usmerile proti Ljubnu.

Naredile smo krajši postanek in izkoristile priložnost za skupno fotografijo in krajši klepet. Pot smo končale na Ljubnu, v zidanici pri Avsernikovih, kjer nas je čakala tudi prijetna dobrodošlica.

Za malico je poskrbela ŠRD Breza, za dobro kapljico pa Avsernikova vinska klet. Zahvala tudi zvokom harmonike, ki je bilo prijetno presenečenje za nas in seveda vsem udeleženkam, ki ste s svojo prisotnostjo, dobro voljo in energijo ustvarile prelepo popoldne, ki se je prehitro prevesilo v noč.

Z obljubo, da se ob letu ponovno snidemo, smo zaključile naše druženje. Moški del ekipe, ki se je pridružil kasneje, pa je poskrbel za prevoz v dolino.

Vilma Poglavc

vodja sekcije za aktivnost žensk

 

Več v fotogaleriji...