mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes122
mod_vvisit_counterVčeraj3252
mod_vvisit_counterTa mesec21092
mod_vvisit_counterSkupaj1290589

Today: Jul 21, 2024

Vroče novice

golf.jpg

Pohod za dan zena 2015

Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 

Letos smo v ŠRD BREZA – sekcija za aktivnost žensk, organizirali pohod na 8.marec, ko se praznuje dan žena.

V čudovitem sončnem dnevu, ob pogledu na zvončke, ki so že pogledali iz prebujajoče in spočite zemlje, smo pot začele izpred gasilskega doma v Dolenji Straži in se odpravile proti Ljubnu.

Naredile smo dva krajša postanka in izkoristile priložnost za podkrepitev iz nahrbtnika, ter se polne dobre volje in optimizma odpravile proti cilju. Ustavile smo se še pri Avsernikovih in nato pot končale na Ljubnu, v zidanici pri Klobučarjevih, kjer nas je čakala tudi prijetna dobrodošlica.

Za malico je poskrbela ŠRD Breza, za dobro kapljico pa Klobučarjeva vinska klet. Seveda pa zahvala tudi vsem udeleženkam, ki smo bile tako sproščene in zabavne.

Zaradi prelepega ambienta in sproščenega druženja pa je med nami stekla vroča tema pogovora, ki ji kar ni kazalo konca. Porajale so se nove ideje, sproščene misli in želje, da pohod postane naš tradicionalni vsako leto, pa še kdaj ob drugi priložnosti, da se ga čimprej ponovi . Moški del ekipe je poskrbel, da je vsaka prejela tudi rožico in poskrbeli so za prevoz v dolino. Ravno zato je druženje trajalo še dlje in za nami je bil res čudovit, nepozaben dan.

Bilo nas je štirinajst udeleženk in vse si želimo, da bi se nas naslednjič zbralo še več, zato vas že sedaj vabimo, da se ga udeležite.

Veselimo se srečanja z vami!

vodja sekcije za aktivnost žensk

Vilma Poglavc