mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes105
mod_vvisit_counterVčeraj174
mod_vvisit_counterTa mesec5570
mod_vvisit_counterSkupaj1256659

Today: Apr 24, 2024

Vroče novice

kolesarjenje 1.jpg

Blagoslov koles 2014

Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 

V letu 2014 nam je po letu 2012 uspelo prirediti drugi blagoslov koles v Športnem parku Breza. Ker nam je v letu 2013 zagodlo vreme smo bili odločni, da v letošnjem letu izpeljemo blagoslov neglede na vreme. Tako smo 4.5.2014 ob lepem vremenu izpeljali naš blagoslov, katerega se je udeležilo približno 100 kolesarjev oziroma 130 obiskovalcev. Tudi v letošnjem letu smo lahko opazili obiskovalce vseh generacij, podobno pa je bilo tudi pri kolesih.

Kot v letu 2012 je tudi v letu 2014 naša kolesa blagoslovil "domači" župnik Jože Mrvar. Vsak udeleženec blagoslova je prejel nalepko za na kolo.

Na tokratnem blagoslovu nas je obiskal tudi policist, ki je predvsem mlajšim udeležencem delil dragocene nasvete, kako se obnašamo v cestnem prometu in kaj je pomembno za našo varnost, ko se s kolesom odpravljamo na cesto. Veliko zanimanje med mladimi je požel tudi spretnostni poligon, ki smo ga postavili prav za naše najmlajše. Na poligonu so vadili svoje spretnosti in veščine ter pridobili boljši občutek pri upravljanju s kolesom. Vsak, ki se je preizkusil na poligonu je s strani policista prejel tudi praktično nagrado.

Več o dogajanju najdete v foto galeriji ter v video članku objavljenem na Radio Krka.