mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes124
mod_vvisit_counterVčeraj84
mod_vvisit_counterTa mesec9497
mod_vvisit_counterSkupaj1250705

Today: Mar 29, 2024

Vroče novice

kolesarjenje.jpg

Balinfest 2011 (16.4.2011)

Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 

Dne 16. 4. 2011 so se, na povabilo straškega župana g. Knaflja, v našem športnem parku v balinanju pomerili župani dolenjskih občin. Tekmovanje je bilo že tretje zapovrstjo. Povabilu so se odzvali županja občine Šmarjeških Toplic, ga. Bernardka Krnc, podžupan občine Žužemberk, g. Jože Šteingel in župan občine Dolenjske Toplice, g. Jože Muhič, ki pa ni sodeloval v tekmovalnem delu prireditve. Po hudem in ogorčenem boju je zmaga odšla v Žužemberk, pokal za drugo mesto je odnesla predstavnica ženskega spola, tretje mesto pa je ostalo v domači občini.

Pred tekmovanjem županov je potekalo tudi tekmovanje 6. povabljenih balinarskih ekip iz dolenjske. Na balinišču ŠRD Breza se je zmage veselila ekipa Športnega društva Straža, drugo mesto je pripadlo skupini Upokojenci I, pokal za tretje mesto pa so prejeli člani balinarske sekcije Športnega društva Drska iz Novega mesta.

Po uspešno izpeljanem tekmovanju so nas obiskali člani VW Kluba Dolenjske in Bele krajine, ki so nam predstavili svoje jeklene konjičke. Po njihovih zagotovilih so vsi njihovi jekleni lepotci že krepko čez polnoletnost. Kljub temu pa smo se na lastne oči lahko prepričal, da so vsi še zelo "krepkega zdravja". 

    

Po predstavitvi VW legend in njihovih ponosnih lastnikov je sledilo družabno srečanje, ki so ga popestrili člani ansambla Otočki cvet. Zabava se je zavlekla dolgo v noč in na plesišče preklicala tudi naše postavne reditelje ter mično gostinsko osebje, ki so kot zadnji letošnji prireditvi pomahali v slovo.

   

Se vidimo prihodnje leto! 

Več v fotogaleriji...