mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes58
mod_vvisit_counterVčeraj224
mod_vvisit_counterTa mesec6876
mod_vvisit_counterSkupaj1248084

Today: Mar 19, 2024

Vroče novice

kolesarjenje.jpg

Članstvo

Uporabniška ocena: / 2
SkromnoOdlično 

Na dan 30. 9. 2010 je društvo štelo 88 članov. Člani društva se združujemo in udejstvujemo na različnih prireditvah, dogodkih, tekmovanjih ipd. Kot ljudi, željnih prijateljskega in družabnega sobivanja v skupnem okolju, nas združuje predvsem rek o "zdravem duhu v zdravem telesu".

Člane društva spodbujamo k športnemu udejstvovanju, jim omogočamo lažje premostiti pubertetniške (tako tiste prve, kot druge pubertete) težave, prav tako pa jim poskušamo zagotavljati kar najbolj primerno okolje in pogoje za rekreacijsko-športne aktivnosti. Poleg športnega druženja pa se znamo družiti tudi ob skodelici čaja (z rumom), kozarcu soka (vinskega), razgibanih ritmih harmonike in še bi lahko naštevali.

Smo odprti za vse nove ideje, želje, predloge in pobude, predvsem pa smo odprti, in z dobrodošlico vabimo vse tiste, ki še niste člani ŠRD Breza, pa bi to radi postali, da izpolnite pristopno izjavo in postanete del naše športno-družabne poti.