mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes35
mod_vvisit_counterVčeraj224
mod_vvisit_counterTa mesec6853
mod_vvisit_counterSkupaj1248061

Today: Mar 19, 2024

Vroče novice

boks.jpg

Kapacitete društva

Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 

RD Breza ima po pogodbi med Občino Straža in društvom v trajnem upravljanju zemljišče, na katerem smo si uredili prostor, ki nas združuje in povezuje. Poimenovali smo ga Športni park Breza. Na njem je možno igrati košarko, nogomet, odbojko, badminton, balinanje ter druge vrste športov. Športni park, ki je osvetljen, ne nudi samo možnost športnih aktivnosti, temveč tudi možnost družabno-zabavnih aktivnosti. Društvo se je zaradi lepo urejenega parka odločilo, da da svojim članom, kot tudi nečlanom, možnost rezervacije in koriščenja kapacitet, ki jih ponuja naš športni park. V kolikor bi želeli  koristiti naš športni park se za rezervacijo in ostale podatke obrnite na upravitelja parka g. Slavko Poglavc na tel. 041 392-387.

Na t.i. nogometnem igrišču na "pisti" imamo urejeno nogometno igrišče, kjer prirejamo svoje lastne nogometne turnirje ali turnirje v organizaciji z Občino Straža. Prav tako na omenjenem igrišču potekajo domače tekme rekreacijske travne nogometne lige, ki jo vodi Agencija za šport Novo mesto.