mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes83
mod_vvisit_counterVčeraj84
mod_vvisit_counterTa mesec9456
mod_vvisit_counterSkupaj1250664

Today: Mar 29, 2024

Vroče novice

kanu.jpg

Družinski piknik ŠRD Breza

Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 

Na sončno nedeljo, 20.10.2019, se nas je 69 članov društva udeležilo skupnega družinskega piknika, ki smo ga izvedli v našem športnem parku. Dobro voljo in super razpoloženje je še dodatno stopnjevalo prijetno vreme. Kot se za športno rekreativno društvo spodobi, smo pripravili športne aktivnosti za vse navzoče. Izvedli smo tekmovanje v dvojicah v badmintonu in balinanju. Izkušeni tekmovalci so ostale prijazno seznanili s pravili igre in kot sodniki izvedli tudi tekmovanje, ki je potekalo v resnično prijateljskem in športnem duhu.

Za najboljše je bila pripravljena podelitev medalj. Slednje so prejeli tudi vsi sodelujoči otroci. Predsednik društva je nagradil tudi trio pekov kostanja, ki so v peko kostanjev vložili vso svoje znanje, saj je bil kostanj izvrstno pečen.

Za nami je prijetno druženje zato že kličemo po novih snidenjih na družinskih piknikih članov ŠRD Breza. Zahvala vsem posameznikom, ki so pomagali pri izpeljavi piknika, posebna hvala pa dekletom in damam, ki so nas posladkale z domačimi dobrotami in sadjem.

Več v fotogaleriji...